U10 – První turnaj sezóny se konal v Petrovicích

„Hi Barbie“
„Hi Ken“

… ne, nejedná se o recenzi letního filmového „hitu“. To mi jen v hlavě pořád rezonuje mejdan, který se konal v autě cestou z turnaje v Petrovicích… Ale nepředbíhejme…

Ano – dočkali jsme se – konečně nám začala nová sezóna a my po hodinách/dnech ba dokonce i týdnech příprav můžeme otestovat novou sestavu v „ostrém provozu“. S nadsázkou jsme konečně mohli „vypustit divokou zvěř z klece“… Do Petrovic jsme vyrazili v počtu 7 dětí – Evička, Víťa, Žanďa, Adam, Matěj, Ondra a Táda. Není to úplně ideální, ale věřím, že účast se na příštích turnajích zlepší. 

Původně jsme chtěli otestovat naše nováčky ve skupině C, nicméně vzhledem k obrovské účasti jsme byli zařazení do skupiny B. Bude to sice křest ohněm, ale zase aspoň budeme mít srovnání s – řekněmě – „středem“ startovního pole a to rozhodně není na škodu. 

Celkově jsme odehráli 5 zápasů. Hned v prvním utkání jsme narazili na velmi silného soupeře, což nás asi trochu zaskočilo, ale od druhé půle jsme začali hrát s větším nasazením a co mě těšilo nejvíc, že se zapojovali i noví hráči a hráčky. Začali jsme být vyrovnaným soupeřem, jen ty skládky nám moc nešly. Další zápasy pak byly trochu jako na houpačce, občas táhnul tým za jeden provaz a vždy to bylo hned znát. Občas ale zase na hřišti hrál 1 či 2 hráči a zbytek tak nějak stál opodál.  

Na tomto turnaji mě vůbec nezajímalo skóre, ale odvedená hra a ta v momentech, kdy všichni chtěli hrát nebyla vůbec špatná. Na první turnaj a na to že jsme hned skočili do skupiny B jsem s naším výkonem opravdu spokojený a máme rozhodně na čem stavět. 

Abych navázal na začátek tohoto článku – co musím jednoznačně vyzdvihnout je nálada v týmu – vezl jsem v autě tam 3 kluky a zpět 3 holky (ano, chtěli se prostě prostřídat v autech :-)). Nálada v autě byla pokaždé perfektní a „diskotéka“ v autě cestou domů neměla chybu. Je až neuvěřitelné, jak dokáže člověka nabít dětský smích. Doporučuji všem, je to lék na duši 😉 

„Come on Barbie, Let’s go party!!“ 😀

Příští týden se podíváme na Tatrovku, tak se s vámi zase o naše zážitky podělíme. 

Honza Šmíd
Trenér U10

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *