U12 – 1. turnaj sezóny 2023/2024 – Říčany

V neděli 10.9.2023 náš tým věkové kategorie hráčů a hráček věkové kategorie do dvanácti let vstoupil do pozimní části turnajů. První turnaj sezóny je již tradičně konal na hřišti Rugby Clubu Mountfield Říčany.

Hned na začátek musím bohužel konstatovat, že na pomyslném jasném nebi se nám objevil velký mrak a to v podobě značného množství omluvenek a tím absence 50% hráčů. V letošním roce mám na soupisce 20 hráčů a nikdy by mě nenapadlo, že budu mít problém dát dohromady alespoň 10 dětí. Je třeba si uvědomit, že se na začátku sezóny snažím v dětech probudit lásku k týmové spolupráci a že tak společně pracujeme na morální hodnotě, která je základním stavebním kamenem dobré povahy v celém životě. Děti, které hrát chtějí, pak nemají dostatek kamarádů v týmu a hrají turnaje v minimálním počtu bez možnosti střídání.

Týmová práce je základem našeho dlouhodobého úspěchu.
Matka Tereza

Co se týká samotné hry, tak jsem byl spokojen. Zápasová nerozehranost byla patrná pouze v prvním poločase našeho úvodního zápasu, kde nás soupeř zaskočil svou rychlostí a bojovností. Naštěstí jsme se velmi rychle dokázali probudit z prázdninové ospalosti a v dalším průběhu turnaje jsme převzali otěže my, kdy jsme na hřišti předváděli pěkné výkony. V tomto turnaji jsme zaznamenali jednu těsnou prohru a jednu jednoznačnou výhru a to je pro náš rozvoj dobře.

Naše hra má ještě mnoho nedostatků, nicméně jsem přesvědčen, že společnou prací se vše stabilizuje a budeme zase opravdu dobří.

Všem zúčastněným hráčům děkuji. Děkuji také rodičům, co svoje dítko na turnaj poslali.

Trenér U12
Homola Ladislav

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *