Halový turnaj v Říčanech – kategorie U6

Nejmenší a nejmladší ragbisté našeho klubu, Bizonci, nezahálí ani v začínajícím vánočním čase a na první Adventní neděli se vydali se svými trenéry a rodiči na první halový turnaj do Říčan. Místní klub tyto turnaj pořádá pro všechny mládežnické kategorie od U6 až po U12 a tento byl v pořadí druhý, kdy den předtím se ve stejné hale hrála kategorie U8.

Bohužel nám omarodili dva hráči Edík Kohout a Jonášek Horáček, ale i tak k turnaji odjelo šest hráčů, jmenovitě Šíma Pliva, Zdeněk Mraček, Adam Moník, Jirka Štěpánek, Ondra Hanáček a na svůj první turnaj Oliver Kurimai.

Hráli jsme ve skupině U6 – 1, kde byly týmy Praga Žlutá, Petrovice Kuřata, Říčany Medvědi, Tatra Kobylky a Říčany Lvi

RC Bizonci Přelouč – Říčany Medvědi 6:3
Body: Olík 2, Šíma, Áďa, Zdenda, Jiřík
První utkání jsme zahráli krásné ragby a nováček Olík se hned blýskl dvěma pětkami. Nadšení dětí, trenérů a rodičů neznalo konce.

RC Bizonci – Říčany Lvi 5:3
Body: Šíma 2, Áďa, Olík, Jiřík
I v druhém utkání jsme zopakovali parádní výkon a tentokrát dvěma položeními exceloval kapitán Šíma.

RC Bizonci – Tatra Kobylky 0:6
V tomto utkání nám soupeře ukázal svoji sílu a přes veškerou snahu se nám nedařilo zastavovat rychlé hráče Kobylek a naše útoky většinou končili v autu, kam nás soupeř vždy bez nadsázky doslova katapultoval.

RC Bizonci –  Praga Žlutá 5:1
Body: Šíma, Áďa, Zdenda, Jiřík, Olík
S prohry s Kobylkami jsme se rychle oklepali a po kolektivním výkonu jednoznačně zvítězili. O pět krásných položení se postaral vždy jiný hráč, a i tento pohled dává najevo jaký krásný kolektivní výkon Bizonci podali.

RC Bizonci – Petrovice Kuřata 2:3
Body: Šíma, Olík
Nejvyrovnanější utkání z celého našeho tklání v turnaji jsme odehráli nakonec, kdy vítězné položení si soupeř nechal na poslední vteřiny v utkání. Vedení Kuřat 2:0 jsme dokázali vyrovnat, ale v závěru se jejich nejlepšímu hráči podařilo doslova prodrat do našeho brankoviště.

Děkujeme všem Bizonkům a rodičům za krásné sportovní dopoledne v Říčanech a těšíme se na další turnaj 17.12.

Trenéři Kamča a Máťa

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *