U12 – Halový turnaj Říčany

V neděli 28. 1. 2024 jsme se zúčastnili halového turnaje, který se pořádal v Říčanech. Mohli jsme tak plnohodnotně odstartovat druhou polovinu naší sezóny. Tyto turnaje pro nás slouží jako perfektní trénink. Hráči začnou aplikovat systém hry, který trénujeme v zimní přípravě, a každý zúčastněný dokonale zjistí, kde jsou jeho silné a slabé stránky. Což je naprosto skvělá tréninková metoda, která nám dává nový impuls do další společné práce.

Tyto turnaje se tradičně hrají v nižším počtu hráčů, a proto se nám podařilo postavit dva týmy do různých výkonnostních skupin. Hráči si tak zahrají kvalitní a vyrovnané zápasy, což je pro jejich rozvoj perfektní.  Všichni tak odjíždí z turnaje s dobrým pocitem, což je na začátku sezóny to nejdůležitější.

Ve skupině B jsme měli trochu problém převzít iniciativu, když zrovna vedle nás na hřišti nestojí tahouni našeho týmu. Musíme zapracovat na týmovém pojetí hry, musíme zapracovat na vyšší aktivitě a odhodlání v obraně. Nicméně se výkon zápas od zápasu zlepšovat a to byl náš hlavní cíl. Hráči mi udělali radost a jen tak dál! Máme před sebou mnoho práce a cesta je ještě dlouhá, nicméně jsem přesvědčen, že jdeme správným směrem a že se nám podaří dostat naší výkonost na dobrou úroveň.

Ve skupině A mě náš tým strašně mile překvapil. V konfrontaci s těmi nejlepšími jsme nikterak nezaostávali a odehráli jsme opravdu pěkné a vyrovnané zápasy. Musíme zapracovat na technických nedokonalostech, na udržení našeho systému hry, poctivě na sobě pracovat  a hlavně nastavit hlavy na to, že prostě můžeme být jeden z nejlepších týmů v ČR.

Jen tak dál! Poctivým přístupem se můžeme dostat opravdu hodně daleko.

Strašně moc děkuji všem hráčům za předvedené výkony a v neposlední řadě děkuji rodičům za podporu.

Odkaz na fotografie z turnaje:

https://www.rajce.idnes.cz/rc-prelouc/album/u12-halovy-turnaj-ricany-28-1-2024

Trenér U12
Ladislav Homola

 

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *