U6 – třetí letošní halový turnaj v Říčanech

K poslednímu halovému turnaji v Říčanech jsme vyrazili i tentokrát, a příprava před jarní části sezóny byla splněna na 100%. Z původních přihlášených osmi hráčů nakonec odjelo hráčů šest, kdy vypadli tři hráči základní sestavy. Na turnaj odjeli Jony Horáček, Edík Kohout, Áďa Moník, Zdenda Mraček, Natálka Oczadlá a Adam Šlesařík.

Opět jsme se přihlásili do skupiny A, kde jsme snad už natrvalo zakotvili a snahou bude postavit i druhý tým, který by hrál ve skupině B nebo i ve skupině C. V turnaji jsme odehráli celkem 4 zápasy a na úvod nás čekal tým Tatrováckých Kobylek. Tady jsme zápas vůbec nezachytili a trvalo nám v podstatě celou dobu než jsme se trošku probudili a prohráli jsme 6:1, náš čestný úspěch zaznamenal Adam.

V druhém utkání už jsme procitli a s Říčanskými Tygry se po celý zápas přetahovali ve skóre, kdy jsme nakonec těsně zvítězili 5:4, bodově se prosadil 3x Edík a 2x Adam.

Třetí utkání s Babickými Buldoky jsme začali výborně a vedli 2:0, rychlé vedení však Bizonky ukolébalo a nakonec utkání, které jsme měli jednoznačně vyhrát, skončilo remízou 5:5, body zaznamenal 2x Edík, Zdenda, Áďa a Adam.

V poslední utkání jsme nastoupili proti Levhartům z Říčan a opět po přetahované ve skóre jako ve druhém utkání jsme zvítězili 5:4, pokládali 2x Edík, Zdenda, Áďa, Adam.

Pokud bychom turnaj shrnuli, tak jednoznačně musíme stále pracovat na skládkách, které jsou velmi pasivní a máme tendenci vždy skládat dva a někdy i tři hráči jednoho a pak nám hráči chybí do další obranné činnosti, dále na orientaci na hřišti, kdy se nám stává, že máme tendenci přebírat balón ze strany soupeře, tudíž z ofsajdové pozice. Jinak se Bizonci hodně zlepšili, hrají s chutí, se zápalem a radují se z každé položené pětky. Pokud se jim podaří chytit začátek zápasu není jim v podstatě co vytknout, kdy dobře skládají a podporují se v útočné hře. V dnešním turnaji byl nejlepším hráčem Edík, autor šesti pětek, ale pochvalu zaslouží všichni, kteří se zapojili do série zimních halových turnajů.

Děkujeme rodičům za podporu trenéři Kamča a Máťa

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *