Opatření vyplývající ze zasedání vlády ČR

Reakce RC Přelouč na mimořádné opatření Vlády ČR v souvislosti s výskytem onemocnění COVID-19

Vážení hráči a hráčky, rodiče a fanoušci ragby. V návaznosti na úterní mimořádné opatření Ministerstva zdravotnictví ČR vás chceme informovat o dopadu těchto na chod klubu. V této chvíli neomezujeme tréninky žádné z kategorií a všechny proběhnou podle pravidelného rozvrhu. Doporučujeme však nezúčastňovat se tréninků těm, kteří se necítí dobře, mají příznaky shodné s příznaky běžné chřipky nebo navštívili v posledních 2 týdnech severní Itálii nebo jiné rizikové oblasti. Vyzýváme také všechny, kteří se setkali s možným zdrojem nákazy, aby na tréninky nechodili. Zároveň v případě neúčasti prosíme o včasné omluvení.

Už dnes s jistotou rušíme plánované soustředění dětí a mládeže, které se mělo uskutečnit v sobotu 21. března. Soustředění mužů od středy 11. března do neděle 15. března se uskuteční dle plánu.

Situaci dále sledujeme a budeme ji pravidelně posuzovat. Nadcházející nejbližší událost v rámci klubu je ligový zápas mužů na Spartě v sobotu 21. března, který budeme ve spolupráci s nařízením STK a pořádajícím týmem RC Sparta posuzovat individuálně.
Soutěžní utkání organizované ČSRU se od KATEGORIE U14 A VÝŠE NERUŠÍ a pořadatel utkání (domácí klub), je povinen zabezpečit, že se soutěžního utkání nezúčastní více než 100 osob. Ohledně KATEGORIE U12 A NÍŽE budou přijata technická opatření, o kterých budou kluby informovány.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *