DRŽÍME DOMÁCÍ NEPORAZITELNOST! 

V neděli 16. 4. se odehrálo poslední kolo základní části 1. ligy. Naším soupeřem byly Petrovice, které nás ve 3. kole porazili 15:29. Před utkáním měly za cíl obě mužstva zvítězit. Nám šlo o to, skončit na celkovém 2. místě, Petrovice by v případě výhry skupinu vyhrály.

První poločas nabídl v celku vyrovnanou bitvu, kdy jsme soupeři dovolili 2x položit a to především po našich chybách. Soupeř přidal ještě  trestný kop a v poločase jsme celkem hrozivě prohrávali 0:15.

Do druhého poločasu jsme vstoupili jako jiný tým a po pětce Štěpána Krejzla a dvou pětkách Honzy Čížka jsme otočili stav utkání na 21:15. Poté se hra přelévala ze strany na stranu a Petrovice se trestným kopem a položením znova dostaly do vedení 21:25. V 72. minutě jsme si třetí pětkou Jana Čížka vzali vedení zpět – 26:25. Petrovice si potřetí vzaly vedení zpět a TK vedly 26:28. V infarktovém závěru, v poslední minutě a v poslední akci jsme si vzali po nařízeném trestném kopu mlýn na soupeřových 5-ti metrovce a dokázali pětkou vazače Štěpána Trunce otočit vývoj utkání na svou stranu a připisujeme si do tabulky 5 bodů, které nám nakonec stačily na celkové druhé místo v tabulce a čtvrfinále si tak zahrajeme doma pravděpodobně s SMH Ostrava, které je na pořadu v neděli 7. května 2023.

Děkujeme soupeři za parádní vyrovnaný zápas.

RC Přelouč – RK Petrovice 31:28 (0:15)

ŽK – Suchý
Body Přelouče: Čížek Jan 15(3P) Kohout 6 (3KPP), Krejzl, Trunec 5 (1P)
Sestava Přelouče: Dušek, Čejka, Staněk, Krejz, Jech, Suchý, Hanč, Trunec, Rozkošný, Kohout, Chrbolka, Nevrlý, Čížek Jan, Petržilka, Čížek Jakub
Lavička: Rosenkranz, Charvát, Pánek, Dostál, Adamec, Doležel, Zámiš

 

 

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *