U12 – 4. regionální turnaj – PRAGA

V neděli 10. 10. 2021 jsme se zúčastnili regionálního turnaje na hřišti RC Praga. Opakovaně se nám podařilo postavit dva týmy a asi zatím nejpočetnější výprava tak mohla zabojovat o svou chvilku slávy. I přes drobné komplikace, cesta proběhla hladce a všichni jsme se dostali včas a v pořádku na hřiště.

Ve výkonnostně vyšší skupině jsme za celý den vlastně nenašli přemožitele a z pohledu výsledků jsme byli 100% úspěšní. Nesmíme, však usnout na vavřínech.  Je ještě mnoho věcí, které se musí vylepšit. Potřebujeme zapracovat na vyšší aktivitě, naučit se hrát více otevřenou a týmovější hru a zapracovat na technice skládky. Každopádně kráčíme správným směrem a všichni hráči si zaslouží velké poděkování.

Ve výkonnostně nižší skupině se nám výsledkově moc nedařilo. Hráči se musí naučit přijmout svou roli na hřišti, zapracovat na týmové spolupráci a pomalinku začít odbourávat strach ze skládání soupeře.  Jako trenér jsem tedy musel zvolit jiný systém motivace týmu. Zaměřili jsme se na detail přihrávky a nadřadili jsme princip nadšení nadevše co se na hřišti dělo. Děti si turnaj užily s dobrým pocitem a to je hlavní.

Fotografie z turnaje:

https://35.rajce.idnes.cz/RC_Prelouc_U12_-_Praga%2C_10.10.2021/

Děkuji všem hráčům za předvedené výkony a v neposlední řadě děkuji rodičům za podporu.

Trenér U12 – Homola Ladislav

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *