U12 – 2. Regionální turnaj – Tatra Smíchov

Sezóna se nám rozeběhla na plné obrátky a my nezahálíme, kdy jsme na druhý turnaj sezóny odcestovali na hřiště RC Tatra Smíchov. V turnaji jsme mohli vyzkoušet nové herní prvky, které se nám podařilo za týden natrénovat.
V minulém týdnu jsme si jasně dokázali, že patříme do výkonnostně vyšších skupin a tam jsme se také přihlásili.  Hlavním zvoleným úkolem na tento turnaj bylo nadšení a to furt a ze všech okolností. Musím říci, že tento prvek hráči splnili na jedničku a jejich radost z čehokoliv byla opravdu patrná.

Dobrá nálada nás provázela celým turnajem a v předvedených výkonech se toto nastavení mysli patřičně prokreslilo. Jedna prohra a tři výhry je opravdu pěkný výsledek.  Začínáme chápat výhodu většího hřiště a začíná se nám dařit pracovat s otevřeným prostorem.  Celkem obstojně se nám daří načasovat a adresovat průnikovou přihrávku do vhodného prostoru.  Na druhou stranu musíme zlepšit týmovou práci v obraně, musíme vytvářet větší tlak na balón a pracovat na správné technice skládky. Dále je potřeba zabrat v aktivitě bez balónu a využití většího počtu útočících hráčů.

Každopádně jsem s turnajem spokojen a myslím si, že se nám podařilo perfektně odstartovat. Buďme poctiví v trénincích a turnajích a naše společná snaha se nám příjemně vrátí.

„Ničeho velkého nebylo nikdy dosaženo bez nadšení.“
(Ralph Waldo Emerson)

Fotografie z turnaje:
https://35.rajce.idnes.cz/2.RT_-_U12_-_Tatra_Smichov/

Hráčům děkuji za předvedené výkony a rodičům děkuji za podporu.

Trenér U12
Homola Ladislav

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *