Premiérový zimní turnaj kategorie U6 – Říčany 4.2. 2023

V sobotu 4. února nastal den, kdy naši nejmenší Bizonci vyrazili na svůj první turnaj, a to do Říčan do kryté haly s umělou trávou. Přes nemoci a omluvenky odjelo nakonec šest hráčů, když budeme počítat i malého Adámka Tichého, tak hráčů sedm. Těchto sedm statečných a i my trenéři jsme byli ve velkém očekávání, přeci jen trénink je trénink a turnajové zápasy jsou zcela jiná kategorie.

Nastoupili jsme do skupiny B1 společně s týmy Iuridica, Úžice, Petrovice, Říčany a Babice. V prvním zápase nás čekala Iuridica, která nás hodně převyšovala vzrůstem, ale křest ohněm Bizonci zvládli a přes velkou převahu soupeře dokázali hned dvakrát položit. Další čtyři zápasy už byly zcela vyrovnané a položení pětek se střídalo na obou stranách. Vítězem vždy byli všichni aktéři na hřišti a radost z každé položené pětky neznala mezí.

Kapitán Šíma a jeho spoluhráči Jiřík, Štěpánek, Jonášek, Vojtík, Zdenda a Adámek turnaj zládli na jedničku, rodiče a hlavně my trenéři jsme na ně právem hrdí.

Moc děkujeme nejen dětičkám, ale hlavně rodičům, kteří je podporují a za důvěru kterou nám trenérům dávají. Příští turnaj na který bychom chtěli vyrazit bude na stejném místě v sobotu 25. února, už teď se moc těšíme.

Trenéři Kamča a Máťa. 

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *