BVP U16 zahájilo sezónu

BVP Academy v kategorii U16 zahájilo svou jarní část sezóny tkáním proti Spol. KRARARUBU. Bohužel hned na úvod se  oba týmy potýkají s menším počtem hráčů a tak se utkání po dohodě odehrálo ve 12ti hráčích na obou stranách.

BVP ACADEMY 16 – SPOL. KRARARUBU 41:15

Kluci podali dobrý výkon a hráli to co jim trenéři Květoslav Vykoukal a Petr Zachař naordinovali.. Jeden ruck a pak okamžitá prezentace balónu na naše  útočné řady, protože soupeřův roj byl o mnoho těžší a kompaktnější. Více rucků jsme hráli pouze v obranné dvaadvacítce soupeře. V druhé polovině utkání soupeřův roj fyzicky odpadl a i přes to že byl mnohem těžší, tak  jsme získali několik jejich mlýnů a nakonec vyhrávali i rucky. Hra v útoku byla dobrá soupeř nestíhal i když jsme se víceméně prosazovali individuálně. Nebylo to jen o individualitách, ale byla vidět i podpora v  ofenzívní části hry.

Trenérské duo  projevilo s prvním utkáním spokojeni i když chyb by se našlo samozřejmě nespočet. Další utkání odehrajeme v neděli v Olomouci a jen doufáme, že hráčů pro toto utkání bude dostatek, kdy se již hrnou omluvenky z řad Babic,

 

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *