Turnaj U6 v Sedlčanech – 21. května 2023

Za krásného květnového počasí jsme vyrazili na turnaj do Sedlčan, kde jsme se ve skupině U6B (skupina A nebyla) utkali s Babickými Buldoky, Úžicemi a s Kralupami. K vzhledem pouze čtyřem týmům ve skupině jsme odehráli s každým týmem dva zápasy.

Zápasy byly těžké a výkony našich malých Bizonků měli velmi kolísavou výkonost. Hodně nás trápí orientaci v prostoru, kdy běháme stále spíše k lajně a soupeři ulehčujeme jeho obranou činnost, to samé platí i při bránění, kdy máme snahu všichni běžet k hráči s balónem. Než vypíšeme pozitiva, které vždy převažují, musíme také hodně zapracovat na skládání. Ale to by měl zapracovat především i soupeř, který předváděl mnoho velmi nečistých zákroků a děti se pak bojí hrát, přiznám se, že bychom se taky báli, takže dětičkám naprosto rozumíme.

Tak a teď už jen to hezké, děti si krásně přihrávaly, přebírání balónů už bylo snad na jednu výjimku ze své strany a radost z položené pětky nepopsatelná. Bylo úžasné sledovat nepopsatelné štěstí při položení bodů, všichni přítomní rodiče a prarodiče to určitě potvrdí. A u rodičů a doprovodu se zastavíme, moc děkujeme, že s dětmi jezdíte i když je to trošku z ruky a cesta do Sedlčan nepatří zrovna mezi ty komfortní. Jsme moc rádi, že to děti baví a vždy nejde jen o to vítězství i když my budeme chtít vždycky vyhrát, to je jasný.

RC Bizonci – RC Buldočci Babice
RC Bizonci – RC Úžice
RC Bizonci – RC Kralupy

Trenéři Kamča a Máťa

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *