U12 – 4. Regionální turnaj – Babice

V neděli 8.10. 2023 jsem odcestovali na další turnaj naší podzimní části sezóny, který se tentokrát odehrával na hřišti našeho spřáteleného klubu RUGBY BABICE.

V turnaji jsme nastoupili ke třem zápasům, kde jsme celkem jednoznačně dominovali. Při našem tréninku společně pracujeme na týmovém pojetí hry a na používání celé šíře hřiště. S potěšením mohu konstatovat, že se nám začíná celkem uspokojivě dařit. Náš tým v útoku používá natrénované prvky průniku obranou a objevili jsme výhody otevřeného prostoru, kde dokážeme zaútočit s osovou podporu spoluhráčů, což nám přináší přečíslení obrany soupeře a všichni moji svěřenci již dobře vědí, čím že končí takové přečíslení? No přece pětkou!

V obranné činnosti musíme ještě zapracovat. Musíme zintenzivnit úsilí v prostoru skládky a technicky zvládnou všechny klíčové faktory bezpečné skládky. Musíme zapracovat na principech kolektivní obrany, tak aby nám po hřišti neběhali čtyři honicí psi a neustále pracovali v obraně za ostatní spoluhráče.

Nicméně jsem přesvědčen, že pokud do toho všeho půjdeme s takovým nadšením, jaké jsme předvedli v tomto turnaji, tak má tento tým opravdu veliký potenciál.

Všichni hráči mi svým přístupem udělali opravdu velikou radost a všem moc děkuji. Velmi příjemným překvapením pro mě také byla rychlá adaptace nováčků, kteří dokázali perfektně naskočit do našeho rozjetého vlaku.

Fotografie z turnaje:
https://www.rajce.idnes.cz/rc-prelouc/album/u12-4-regionalni-turnaj-babice-8-10-2023

Hráčům děkuji za předvedené výkony a rodičů děkuji za podporu.

Trenér U12
Homola Ladislav

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *