V prvním kole nadstavby U14 jednoznačně vítězí

BVP U14 – Zlín/Olomouc 50:15 (33:10)

V letošní sezóně poprvé se naši borci z BVP U14 představili na domácím hřišti v Přelouči. Po povedené „základní části“ jsme v „nadstavbě“ hostili společenství Zlína a Olomouce. Toto společenství hrálo jarní zápasy s lepšími týmy, tak jsme byli plni očekávání, jak dopadne naše konfrontace. K zápasu bylo připraveno 21 hráčů, takže z trenérského hlediska téměř dokonalý stav.

Od úvodních minut jsme se do soupeře zakousli a hned z první akce jsme položili pětku. Soupeř kontroval vzápětí a do první poloviny poločasu byla hra i skóre vyrovnané. V druhé polovině poločasu jsme zpřesnili hru, využili váhovou převahu v roji a nakonec i rychlost v útoku a do druhého poločasu jsme nastupovali s vedením 33:10. I ve druhém poločase jsme byli lepším týmem, ale nejspíše nedostatkem sil a drobnými chybami jsme nemohli úplně zlomit odpor soupeře. I tak jsme ještě další pětky položili a do tabulky tak zapisujeme krásné vítězství 50:15.

Poděkování patří všem zúčastněným hráčům, rodičům a podporovatelům. Další zápas nás čeká v Brně, opět proti týmu, který začínal jarní sezónu ve vyšší výkonnostní skupině.

Michal Doležel, Milan Kouba – trenéři U14

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *