Turnaj U6 – Přelouč – 22.10. 2023

V neděli 22. 10. 2023 jsme na domácí půdě odehráli druhý turnaj katogorie U6/U8. Domácího turnaje se zúčastnilo 6 nejmenších Bizonků – Šíma Plíva, Zdeněček Mraček, Jiřík Štěpánek, Áďa Moník, Jonášek Horáček, Ondrášek Hanáček  a na poslední dva zápasy nám přijela pomoc Natálka Oczadlá.

V naší kategorii se zúčastnily pouze dva týmy a to z Petrovic a z Říčan. Díky jejich velké dětské základně se sešlo celkem 7 týmů a Bizonci poprvé odehráli celkem 6 zápasů. Postupně jsme se utkali s Říčany Medvědi, Říčany Tygři, Petrovice Mimoni, Petrovice Kuřata, Petrovice Kaliméra a Říčani Jeleni.

První utkání s Medvědy jsme jednoznačně zvítězili 9:1, jediná naše slabina byla přebírání balónů z offsidu. Druhé utkání s Tygry bylo vyrovnané a o tom vypovídá i konečný výsledek 4:4. Třetí utkání s Mimoni byl velice těžký, Mimoni nás nenechali pořádně rozehrát a skládali jak z učebnice, naši Bizonci se ale nedali a krásně bojovali, i když jsem zápas 1:6 prohráli, tak jsme na jejich výkon hrdí. Čtvrté utkání s Kuřaty a páté utkání s Kaliméry byly za odměnu  a s výhrami 7:1 a 9:1 jsme šli s chutí a radostí do posledního utkání. Poslední utkání jsme odehráli s Jeleny, kde už nám docházeli síla. Začátek zápasu jsme sice vedli , ale Jeleni byli silnější, dravější a porazili nás 2:6.

Všichni hráči si zaslouží obrovskou pochvalu za jejich výkon na hřišti. Diváci mohli vidět ukázkové skládky, nádherné pětky, rychlé úniky a hlavně úžasnou spolupráci v týmu. Na hřišti byla cítit vzájemná podpora dětí i rodičů.

Všem zúčastněným jak hráčům, tak i rodičům děkujeme za oporu, pomoc a krásné zážitky na domácím turnaji.

Hrdí trenéři Kamča a Máťa.

https://eu.zonerama.com/OcimaKateriny/1118433?secret=Dr4QkP0LkiWtiBond1fQ3WEGx

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *