Turnaj U6 v Kralupech nad Vltavou – 9. října 2023

Po zářiové pauze jsme konečně i my s kategorií U6 vyrazili na turnaj, a to do Kralup nad Vlavou. Na turnaj se nám přihlásilo 8 dětí a v deštivém počasí jsme vyrazili směr Praha a dále do města, kde ragby teprve hledá svou tvář.

Účast v naší kategorii nebyla nijak valná, sešlo se 5 týmů a postupně jsme se utkali s Vlčaty z Úžic, Petrovickými Mimoni a Kaliméry, a na závěr nás čekal tým Soviček z Iuridici.

První utkání s Úžicemi jsme jednoznačně dominovali a zvítězili 8:0, až jsme byli z výkonu našich Bizonků doslova mile šokováni. V dalších utkáních naši nejmladší hráči předvedli podobné výkony a výhrami s Mimoni 6:0, Kaliméry 3:1 a Sovičkami 6:2 jsme turnaj jednoznačně ovládli.

Všichni hráči Šíma Plíva, Áďa Moník, Edík Kohout, Jiřík Štěpánek, Zdenda Mraček, Jony Horáček, Andrejka Albrechtová a Ondrášek Hanáček si zaslouží obrovskou pochvalu. Děti hrály s chutí, vzájemně se povzbuzovaly a jako tým šlapaly na jedničku. Turnaje se zúčastnil i úplný nováček 4-letý Ondra Hanáček a svoji premiéru okořenil jednou položenou pětkou.

V utkání byly krásné momenty, především skládky Edíka, který strhnul i ostatní hráče a všichni skládali za nohy jak z učebnice. Na čem musím hodně zapracovat je přebírání balónu, kdy máme snahu neustále přebírat balón z ofsajdové strany a pak také musíme zlepšit dravost po balónu, která nám dost často chybí.

Na závěr velké poděkování rodičům, kteří neváhali s dětmi do Kralup přijet, i v tomto deštivém počasí a fandit našim Bizonkům, kteří jim, myslíme, vše oplatili velkou měrou.

Příští poslední venkovní turnaj se uskuteční v neděli 22. 10. v Přelouči.

Spokojení trenéři Kamča a Máťa.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *