3. turnaj Elitní série 7s žen, 13.5. Sparta Praha

Třetí turnaj mistrovství v rugby 7 žen se uskutečnil na Spartě a do společenství s Českými Budějovicemi se zapojily 4 naše hráčky Kamila Moníková, Dominika Havelková, Tereza Mullerová a Gabča Černošková a trenérka Olina Kalvová.

Ve třetím turnaji jsme se obligátně na úvod utkaly s Tatrou, víceméně už jasným vítězem celé série, a po zlepšeném výkonu sice prohrály, ale konečně dokázaly položit pětku – 7:41. V dalších dvou utkání jsme se utkaly s Moravia Rugby s kterou jsme shodně prohrály jako s Tatrou 7:41 a zlepšený výkon opět ozdobily položenou pětkou. V posledním utkání jsme nastoupily proti výběru Severní Moravy a prohrály, tentokrát bez položení  0:31.

Přes tři porážky musíme třetí turnaj vyhodnotit z našeho pohledu jako nejvíce povedený, kde jsme soupeřkám ukázaly, že i my umíme hrát ragby a byla vidět především větší bojovnost, nasazení a sehranost společného týmu. Příští poslední turnaj se odehraje v neděli 21. května na hřišti obhájkyň trofeje a pravděpodobně i letošního vítěze Tatry Smíchov.

Pořadí v turnaji

  1. Tatra Smíchov
  2.  Donau Vídeň
  3.  Sparta Praha
  4.  Petrovice/Říčany
  5.  Moravia Rugby
  6.  Severní Morava
  7.  České Budějovice/Přelouč/Babice

 

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *