Základní část jsme zakončili na Pragovce

V posledním kole základní části zajížděli Bizoni do pražských Vysočan na hřiště Praga Praha. Jednalo se o poslední utkání před vynucenou pauzou zaviněnou koronavirem a dnes nikdo nemůže s určitostí říct, zda se za 14 dní ještě na trávníky vrátíme, kdy je na pořadu play-off a play-out …

Ve vyrovnaném utkání udělala Přelouč více chyb než soupeř a celkový výsledek je pro ni trochu krutý. Jedinou pětku položil Jan Čížek, který se po průniku do brankoviště zranil a musel být neprodleně ošetřen než mohl v utkání pokračovat. Téměř celé utkání pršelo a těžký terén přinesl spíše boj než technické ragby.

Máme za sebou základní část a i přes šest porážek a jednu výhru ji hodnotíme spíše kladně, kdy jsme v žádném utkání nepropadli a vždy sehráli vyrovnou partii. Budeme se snažit co nejlépe připravit na druhou část a jestli k ní dojde, pravděpodobně budeme zajíždět na hřiště Dragonu Brno. Vedení soutěže bude muset přistoupit k dělbě bodlů v neodehraných utkání, kdy Přelouč jako jediný tým odehrál všech sedm utkání a tato výhoda/nevýhoda se ji jako jediného týmu netýká.
 

RC Praga Praha – RC Přelouč 31:07 (19:07)
Body Přelouče: Rozkošný 2, Jan Čížek 5 

PŘELOUČ: Novák (20. Staněk), Dušek (50. Čejka), Horáček (70. Charvát), Trunec (58m. Pánek), Hanč (62. Šmíd), Suchý (50. Jech), Krejzl, Dostál, Rozkošný, Jan Čížek, Paveka  (75. Doležel M.), Nevrlý, Petržilka, Čížek Jakub, Jan Kohout.

Martin Kohout – „Jak bylo již řečeno, základní část jsme zvládli velmi dobře a všem dokázali, že do nejvyšší soutěže patříme. Co se dál ve sportovním prostředí momentálně bude dít uvidíme, ale rozhodně nebudeme zahálet, všichni si vyléčí drobné šrámy a zranění a budeme poctivě trénovat a připravovat se na další zápasy.“

 

RC Praga Praha – RC Přelouč 31:7 (19:7) 5:1 5-0
JIMI RC Vyškov – Mountfield Říčany  26:25 (14:20) 4:3 5-1
RC Dragon Brno – RC Tatra Smíchov  17:43 (3:24) 2:7 0-5
RC Slavia Praha – RC Sparta Praha 5:17 (5:12) 1:3 0-4

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *