Tréninky mládeže od středy 13. května

Naši drazí sportovci a sportovkyně, vážení rodiče a přátelé,

vzhledem k plánu uvolňování preventivních opatření kvůli pandemii koronaviru, kdy od 11. 5. 2020 bude možné provozovat tréninky a sportovní akce v počtu maximálně do 100 osob jsme se rozhodli, že od středy 13. 5. 2020 začneme znovu trénovat všechny kategorie mládeže od U6 do U16. Tréninky budou jak jste zvyklí ve středu a v pátek od 17:00 do 18:30, kdy budeme samozřejmě dodržovat všechna stanovená pravidla. Veškeré použité vybavení budeme dezinfikovat před a po tréninku, kromě aktivně sportujících dětí budou mít všichni roušky a rodiče nebudou mít povoleno se na tréninku zdržovat – s výjimkou těch nejmenších (U6 a U8), kde ale bude platit stejné pravidlo – roušky a rozestupy. Do šaten nebude umožněn přístup, k dispozici bude pouze WC, které se též bude pravidelně dezinfikovat.
V květnu budou tréninky bezkontaktní zaměřené především na posilování, atletiku a práci s míčem „na dálku“. Pokud půjde vše dobře, tak bychom od června začali trénovat bez omezení, tedy již s kontaktem. Také jsme se rozhodli. že kvůli výpadku prodloužíme tréninky až do konce července. V srpnu bychom si dali krátkou pauzu a sešli bychom se na soustředění ke konci srpna 2020. Toto platí samozřejmě pouze bude-li situace příznivá.

V případě jakýchkoliv změn Vás, rodiče, budeme průběžně informovat a budeme potřebovat pouze vyplnit jednoduchý formulář, který jste zvyklí podepisovat ve školách, ZUŠ a organizovaných kroužkách. Už se na děti moc těšíme a věříme, že se budeme scházet v hojném počtu a věnovat se tom, co nás tak moc baví. 


Sportu zdar a ragby zvlášť, trenéři mládeže RC Přelouč.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *