Smolná prohra s Bystrcí 

RC Přelouč – RC Bystrc Brno 20:22 (15:7)
Body: Čížek Jan, Staněk, Krejzl 5 (1P), Kohout 5  (1TK,1KPP)

Sestava Přelouče: Dušek, Čejka, Staněk, Jech, Šimon, Suchý, Krejzl ,Adamec, Čížek Jakub, Čížek Jan, Chrbolka, Nevrlý, Petržilka, Zíkán, Kohout
Střídali: Halík, Charvát, Rosenkranz, Doležel 

Lepší vstup do zápasu jsme si nemohli přát, a po dvou rychlých pětkách a jednom trestném kopu jsme vedli po 10.minutách 15:0. V této části byl i obraz hry dobrý a vypadalo, že bychom mohli ještě další body přidat a dokráčet si pro vítězství. Bohužel tento vývoj hráče asi trošku ukolébal a přestali jsme hrát jako tým a Bystrc šanci okamžitě využila, vyrovnala hru a do poločasu dokázala položením snížit – 15:7.

Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit stejně jako tomu bylo na začátku utkání, ale sráželi nás buď individuální chyby, kterých bylo na obou stranách hodně i vlivem počasí, ale taky špatně vyhodnocené situace ve hře, kdy si to někteří hráči chtěli uhrát sami, místo aby využili lépe postavené spoluhráče. Body naopak dokázala přidat Bystrc, která 10.minut před koncem utkání otočila stav utkání a vedla 15:22. My jsme bojovali a chtěli aspoň vyrovnat, což se nám skoro podařilo. David Staněk se dokázal dostat do brankoviště, ale Honza Kohout nabídku k vyrovnání nevyužil, těsně háčko minul a tak i počtvrté  odcházíme ze hřiště poražení.

Další utkání odehrajeme znovu na domácím hřišti tuto sobotu 30.3. od 14 hodin proti Zlínu.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *