Rozdílné poločasy s Dragonem přinesly nakonec první bod do tabulky

Ve čtvrtém kole přivítala Přelouč soupeře z moravské metropole, Dragon Brno, a očekávala se velká vyrovnaná bitva. Domácí Bizoni si v prvních třech kolech získali respekt všech soupeřů a neskrývali své ambice v tomto utkání. Hned v první minutě Přelouč otevřela skóre položením Jana Kohouta a ujala se vedení v zápase 5:0. Hosté to však nijak nezaskočilo a velmi zkušeně ovládli první poločas a čtyřmi pětkami a trestným kopem výrazně Přelouči odskočili na 5:31. Po poločase domácí začali od nuly a hned v první minutě druhého dějství snížili položením Jana Kohouta a konverzí Vítka Rozkošnýho na 12:31. V zápětí Přelouč položila třetí pětku Jakubem Čížkem a opět úspěšným kopem po položení Vítka Rozkošnýho snížila na 19:31. Dragon se snažil převzít iniciativu do svých rukou, ale proti byl kapitán Přelouče Jan Čížek, a čtvrtou pětkou snížil na 24:31 a Vítek Rozkošný dalším úspěšným kopem upravil průběžné skŕe už na 26:31 a schylovalo se k velkému dramatu. Dragon po technické chybě domácích navýšil na 26:34 z trestného kopu a vedl tak o 8 bodů. Bizoni tak jako v předchozích zápasech vyvinuli v poslední minutách zápasu obrovský tlak a v podstatě si šli pro tutové body, bohužel k velké smůle Přelouče soupeř vypíchl útočné řadě balón a přes celé hřiště položil poslední pětku utkání – 26:41.

Škoda prvního poločasu, kdy nám soupeř bodově utekl, ale druhý poločas byl v podání Východočechů prostě fámozní a do průběžné tabulky jsme si připsali první bod za bonusový bod (položení 4 pětek)
 
RC Přelouč – RC Dragon Brno 26:41 (5:31)
Body: Kohout Jan 10, Čížek Jakub 5, Čížek Jan 5, Rozkošný 6
 
Sestava: Novák, Čejka, Dušek, Hanč, Jech, Suchý, Dostál, Trunec, Rozkošný, Čížek Jan, Varga, Nevrlý, Čížek Jakub, Varga, Kohout Jan
Střídali: Horáček za Duška, Staněk za Čejku, Pánek za Jecha, Šmíd za Suchýho, Pavelka za Šmída, Doležel za Čížka Jakuba
Do hry nezasáhli: Charvát a Kohout Martin  

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *