U8 – turnaj Sparta Praha

V neděli 28. 4. 2024 odehráli Bizoni Přelouč z kategorie U8 další turnaj, tentokrát na Spartě. Na turnaji nastoupili: Jáchym Kaňuka, Kryštof Kalva, Lili Dvořáková, Kubík Dostál a Pája Rozkovec. I když jsme opět odjeli na turnaj pouze v 5ti hráčích a odehráli 5 zápasů, odvezli jsme si krásné 3 výhry a pouze 2 prohry

Do prvního zápasu jsme nastoupili celkem motivovaní a vyhráli jsme 10:6 proti soupeři Říčany modrá skála. Krásné nahrávky a týmová spolupráce je na dětech vidět čím dál tím víc. Druhý zápas proti Slavia Aligátoři jsme prohráli 8:3. Tento tým nás porazil i na minulém turnaji (což byla naše jediná prohra). Nehráli jsme špatně, ale soupeř byl tentokrát prostě lepší.

Náš nejlepší odehraný zápas byl třetí v pořadí a to proti Babicím Týrexům. Krásně jsme si nahrávali, začali jsme více skládat a hra skončila v náš prospěch za stavu 8:3. Náš čtvrtý zápas proti Petrovicím Pulcům byl velmi vyrovnaný. Dali jsme pětku, pětku jsme ihned dostali. I přes velmi vyrovnanou hru jsme dokázali zvítězit a to 6:5.

Do posledního zápasu jsme nastupovali lehce unaveni. Chvílemi jsme kvůli drobnému zranění hráli ve 4 a tak nás Tatra Cvrčci porazila 9:1. Nicméně velká pochvala patří všem 5ti dětem, které hrály bez vystřídání a i přes to se všem dětem podařilo položit pětku. Stav položených pětek: Kubík Dostál – 12 pětek; Jáchym Kaňuka – 6 pětek; Kryštof Kalva – 5 pětek, Lili Dvořáková – 4 pětky a Pája Rozkovec – 1 pětka.

Teď nás čeká trochu delší pauza, než odjedeme na další turnaj. Musíme zapracovat na lepších skládkách a dětem vysvětlit hru v ofsajdu.

Olga Heřmanová, Pavel Křivčík

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *