U6 – turnaj Tatra Smíchov 28.4. 2024

Série jarních turnajů všech kategorií pokračovala i uplynulý víkend a nejmladší kategorii U6 čekal v neděli 28.4. turnaj na Tatře. Opět se nám podařilo postavit dva týmy, kdy odjelo na turnaj 9 hráčů – Šíma Plíva, Edík Kohout, Olík Kurimai, Jiřík Štěpánek, Zdenda Mraček, Adam Šlesařík, Áďa Moník, Honzík Haas a Jony Horáček. Tři hráči, Áďa, Honzík a Jony hráli stabilně v B týmu kterému vždy vypomohl jeden hráč z A týmu, zpravidla Zdenda, Adam nebo Jiřík.

Turnaj odehráli Bizoni a Bizonci skvěle a všechna svá utkání vyhráli. Ve skupině A1 byl i tým Bizonů při vyhlášení zmíněn jako nejlépe skládající tým. I díky krásné obraně a skládkám jsme turnajem prošli bez prohry a trenéři a rodiče mohli být právem na děti pyšní.

Ve skupině A jsme dokázali položit celkem 22 položení, nejlépe pokládajícím hráčem se stal Olík. Všichni zaslouží pochvalu za bojovnost jak v obraně, ale i útočné hře, kde bychom hráčům jenom  malinko vytkli, aby hráli více kolektivně a nesnažili se vždy za každou cenu balón donést do brankoviště individuálně. Přihrávat si je jedna z dovedností, které by si měly děti z této kategorie odnést.

Bizoni Přelouč – Říčany Medvědi 4:3, Šíma, Jiřík, Olík, Zdenda
Bizoni Přelouč –  Tatra Kobylky 3:2, 2xOlík, Adam
Bizoni Přelouč – Slavia Červení 3:1, Olík, Edík, Šíma
Bizoni Přelouč – Praga Medvědi 7:1, 3x Edík, 2x Šíma, Olík, Zdenda
Bizoni Přelouč – Babice Buldoci 5:0, 3x Olík, Edík, Jiřík

Ve skupině B, kterou jsme vždy museli doplnit jedním hráčem z Áčka, si vedli Bizonci podobně, ale i tady je potřeba hrát více kolektivně a zapracovat i na lepších skládkách.  V této kategorii vyniká stále ještě 4letý Áďa Moník, který by se rozhodně neztratil ani v A skupině. U dalších hráčů je vidět herní posun a malý Honzík i Jony se stále více zapojují do hry, kdy to samé potřebujeme i od dalších čtyř a pětiletých hráčů, kteří zůstávají v této kategorii i do dalšího ročníku.

Bizonci Přelouč – Plzeň Štěňata 4:3, 3x Áďa M., 1x Adam Š.
Bizonci Přelouč – Babice Mopsíci 6:2, 2x Áďa M., 1x Honzík, 2x Adam Š., 1x Jony
Bizonci Přelouč – Rumburl Lvíčata 4:3, 4x Áďa M.
Bizonci Přelouč – Tatra Strašilky 5:2, 4x Áďa M., 1x Adam Š.
Bizonci Přelouč – Úžice Vlčata 3:2, 1x Áďa M., 1x Zdenda, 1x Adam Š.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *