U8 – 1. Regionální turnaj – Říčany

Na první turnaj v nové sezóně jsme s kategorií U8 vyrazili do Říčan v počtu pěti hráčů – Evička, Majky, Páťa, Táda a David a zapsali jsme se do skupiny C.

Hned první zápas jsme hráli proti Petrovicím. Většina protivníků přešla ze šestek, bylo znát, že už mají zkušenosti – měli jsme co dělat, abychom jim stačili. V prvním poločase jsme se snažili skládat pouze pohledem, ale ve druhé půlce zápasu jsme už skládat začali.

Další dva zápasy (Babice a Olymp) jsme hráli proti úplným nováčkům. Hráče jsme už skládali a při útoku už občas proběhla i nějaká ta nahrávka. Nejhorší přišlo v posledním zápase proti domácím Říčanům. Ačkoliv jsme už byli dobře rozehraní, tak jsme se spíš soustředili na dění kolem hřiště a zapomínali jsme, že soupeř už rozehrál. Skládky nám už taky vázly a zpátky na nohy se nám už také moc nechtělo. Takže tento zápas se na obou stranách spíše nesl v duchu „vezmi balón a polož pětku“.

Celkově jsme si ale zahráli dobře, dětem se turnaj líbil a těší se na další. Chtěl bych také pochválit Davida, který, ačkoliv byl na svém prvním turnaji, hrál pěkně – držel se ve formaci s ostatními, snažil se skládat protihráče, ale hlavně – při zastavení soupeřem dokázal vždy míč přihrát spoluhráči a nikdy o něj nepřišel.

Pavel Křivčík
Trenér U8

Kompletní výsledky:

Petrovice – Čolci Přelouč – Bizonci 6 : 8
Přelouč – Bizonci Babice – Vlci 10 : 2
Olymp – Policisté Přelouč Bizonci 3 : 8
Přelouč – Bizonci Říčany – Modré Tsunami 8 : 6

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *