U6 – Halový turnaj v Říčanech 11.2. 2024

Druhého letošním halového turnaje v Říčanech se kategorii U6  zúčastnili: Edík Kohout, Jiřík Štěpánek, Olík Kurimai, Jony Horáček, Páťa Schlinger, Adam Šlesařík a Honzík Haas. Přes hodně nemocných hráčů se nám vykrystalizovala sedmička hráčů a mezi nimi dá se říct tři nováčci, Adam, Páťa a Honzík, který  teda už na předešlém turnaji v Říčanech byl.

První dva zápasy jsme působili dost zakřiknutě, kdy jsme vůbec neskládali a navíc lehce přicházeli o balóny. S Petrovickými Mimoni jsme prohráli 2:5, pokládali premiérově Adam a Jiřík a s Tatrováckými Sarančaty 1:4, pokládal opět nováček Adam.

Od třetího zápasu už to začalo šlapat, kdy jsme těsně porazili Říčanské Vlky 3:2, v tomto zápase pokládal 2x Jiřík a premiérově po vzoru Adama i Páťa, který v poslední minutě položil vítěznou pětku.

Čtvrtý zápas byla velká smůla, kdy nám nebyly uznány dvě pětky, musíme ale uznat že oprávněně, a prohráli jsme 2:4, pokládali Jiřík a Olík.

V posledním zápase už to bylo vše na jedničku, kdy všichni krásně bránili a skládali. Zvítězili jsme jednoznačně 4:0, o pětky se postarali 2x Edík, Jiřík a Olík.

Nejlepším hráčem v turnaji byl Olík a kapitánskou pásku po nemocnému Šímovi převzali střídavě Edík a Jiřík.

Děkujeme všem rodičům za podporu a dětem za jejich výkony 👏👏👏

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *