Turnaj žen v Olomouci 26.6. 2021

Náš první a zároveň poslední jarní turnaj 7´ žen se konal v Olomouci. Na turnaj jsme odcestovaly v sestavě: Dominika Havelková, Kamila Moníková  ©, Karolína Oczadlá, Jana Karafiátová, Iveta Nohejlová, Gabriela Černošková, Jana Brandejsová, za RC Babice Victorie Pilařová, pomocné síly z různých klubů Kája Filsáková, Kája Hudečková, Zuzka Skokanová, Nikol Novotná. Vedoucí zájezdu Iva Čížková.

V turnaji jsme se měly utkat s týmy VyDra/Českých Budějovice, Severní Morava, Donau Wien a Tatra Smíchov. Bohužel VyDra/Českých Budějovice na turnaj nedorazily, a proto jsme sehrály jen 3 utkání.

První zápas nás čekal proti loňskému mistru ČR Tatra Smíchov. Po krásném prvním příjmu nám běžela Filsáková položit první pětku. Havelková kop neúspěšný. Ve 3 minutě nám díky chybě v obraně Tatra položila pětku. Kop úspěšný. V 6. minutě opět bodovala Filsáková, Havelková kop úspěšný. Hned vzápětí nám to Tatra vrátila a položila pětku, kop úspěšný. V druhé půlce zápasu jsme se opět ujaly vedení, tentokrát položil náš nováček Černošková, která ochutnala první pětku v životě, Havelková kop úspěšný. Minutu před koncem nám Tatra položila, kop úspěšný. Bohužel už nebylo moc času a my nestačily skóre otočit a o pouhý prokop jsme tento velice vyrovnaný zápas prohrály. Konečný výsledek 19:21.

Ve druhém utkání nás čekal domácí soupeř, který nám nedal ani metr zadarmo, tým Severní Moravy. Hned v 1 minutě se ujala Morava vedení a položila první pětku, kop úspěšný. Ve 3 minutě se Oczadlá probojovala mezi soupeřkami a položila pětku, Pilařová kop neúspěšný. Do konce poločasu Morava ještě navýšila skóre pětkou, kop neúspěšný. V druhé půlce zápasu už jsme bohužel nezvládly bodovat a Moravě jsme dovolily položit ještě dvě pětky. Konečný výsledek 5:26

Poslední zápas jsme odehrály s Donau Wien, v tomto utkání nám začala docházet fyzická kondice a kupily se individuální chyby, kterými jsme soupeřkám lacino darovaly 6 položení. Výsledek 0:36

V zápase nám chyběla sehranost, dravost a komunikace. Brandejsová a Černošková odehrály  svůj první turnaj v životě, holkám děkujeme za snahu a bojovnost na hřišti a vítáme je mezi námi!

Za RC Přelouč Kamila Moníková

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *