Druhý zimní turnaj kategorie U6 v Říčanech

Poslední únorovou neděli se naši nejmenší Bizonci zúčastnili svého druhého turnaje. Jednalo se o další zimní turnaj v kryté hale s umělou trávou v Říčanech. Z nominovaných deseti hráčů nakonec odjelo hned devět a v pěti zápasech se postupně dostali do hry všichni hráči včetně našich dvou holčiček Natálky a Andrejky. Postupně jsme sehráli utkání s Úžicemi, s týmem Mopsíci Babice, s dvěma týmy Říčan (Opičáci a Blechy) a s Tatrováckými Sarančaty.

Děti hrály s velkým nadšením a z každého položení měly vždy velikou radost. U těchto malých dětí je právě radost z každé maličkosti to nejdůležitější. Někteří bizonci nám předvedli i krásné skládky a bojovnost o balón. Velké poděkování patří opět všem rodičům, že dětičky přivezli a odvezli na turnaj, za podporu při zápasech a za dobroty, které nám trenérům a dětem připravili.

Na příští turnaj bychom se chtěli s dětmi vydat v neděli 26.3. 2023.

Turnaj odehrály: Adámek Moník, Natálka Oczadlá, Andrejka Albrechtová, Šíma Plíva, Zdenda Mráček, Štěpánek Preininger, Jiřík Štěpánek, Vojtík Tichý, Edík Kohout a náš nejmladší bizonek Adámek Tichý, který se do hry připravuje, ale hrdě dres s bizonem na prsou vždy celý turnaj nosí.

Trenéři: Kamila Moníková, Martin Kohout

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *