Druhý turnaj U6 – Tatra Smíchov

Po premiérovém turnaji v Přelouči jsme se rozhodli se zúčastnit i turnaje na Tatře, kam jsme odcestovali celkem s šesti hráči a premiérově i se zastoupením hráčky malé Natálky. Tým vedla Kamča Moníková, která vedle své trenérské činnosti se ujala i role řidičky a rozhodčí v turnaji. Asistentkou jí byla Kája Oczadlá a rodiče, kteří se svými dětmi na turnaj vyrazili.

Ve skupině jsme sehráli celkem šest zápasů s týmy Tatra Kobylky, Petrovice Ptáčata, Říčany Blechy, Iuridica Sovičky, Babice Buldočci a Petrovice Kuřata. Utkání a celý turnaj si děti za krásného počasí užily a za jejich snahu a hru moc děkujeme.

Příští turnaj se odehraje v neděli 29. května v Babicích a rozhodli jsme se, že i tam vyrazíme. Na turnaj by se jelo auty a poprosíme rodiče, aby tentokrát všichni dorazili do Babic po své ose. Tým by zůstal stejný, s tím, že přibyde Milan Novák jako trenér a jeho syn Milánek ke hře. Podrobnější informace naleznete ve skupině kategorie U4 na WhatsApp,

Na závěr velké poděkování Kamile, která zvládla svoji trojroli famózně, ale také samozřejmě Káje a všem rodičům a rodinným příslušníkům za pomoc a podporu.

M. Kohout

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *