U12 – DOMÁCÍ TURNAJ V PŘELOUČI

Tentokrát jsme v neděli 22. 5. 2022 pořádali turnaj my na našem domácím hřišti.  Všichni hráči tak mají možnost ukázat svým rodinám, co se v této sezóně naučili. Z pohledu trenéra se však domnívám, že právě domácí turnaj, je pro hráče velmi těžký. Nervozita začíná svazovat ruce a na našem herním projevu je to bezpochyby poznat.

Výkonnostně nižší skupina:

Strašně mě mrzí, že i na domácí turnaj jsem obdržel množství omluvenek a tak jsme nemohli postavit svůj druhý vlastní tým. Děti musely nastoupit ve spojeném týmu MEBI (medvědi/bizoni). Většina našich hráčů se snažila, ale bohužel ne všichni se dokáží zcela zapojit do dění na hřišti a u některých bohužel pozoruji značný výkonnostní pokles. Je potřeba začít pečlivěji přistupovat k tréninku a hlavně si začít uvědomovat svou dávku zodpovědnosti v turnajích. Hlavy nahoru! Většina hráčů a hráček (co chodí pravidelně) jsou pomyslný krůček od průlomu do výkonnostního ragby. Aktivním hráčům děkuji za zvládnutí nelehké situace, ve které se na domácím turnaji nemůžou ukázat v barvách svého týmu. Opravdu si toho moc vážím.

Výkonnostně vyšší skupina:

Tato skupina postupně nastoupila proti týmům: Tatra, Slavia, Ammor, Petrovice. Ve všech západech jsme dokázali uplatnit svou fyzickou převahu a zvítězit. Nicméně náš výkon nebyl zcela vyrovnaný. Tým se potýkal s lehkou pasivitou v obranné činnosti. V prvních dvou zápasech se nám nedařilo rozvíjet útočnou hru a většina bodů byla po individuálních průnicích jednotlivců. Nutno podotknou, že v druhé polovině turnaje se nám podařilo tento prvek zlepšit a pokládání bodů se rázem stalo o něco jednodušší. Většinu našich chyb však přikládám na úkor nervozity z domácího prostředí a s celkovým dojmem jsem opravdu spokojen. Tuto partu právem řadím mezi nejlepší týmy, co jsem zatím mohl trénovat.  Všem hráčům děkuji za předvedené výkony, děkuji všem zapojeným za pomoc  s organizací turnaje, a v neposlední řadě děkuji rodičům za podporu.

Odkaz a fotografie:
https://35.rajce.idnes.cz/U12_-_Turnaj_Prelouc/

Homola Ladislav
Trenér U12

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *