1 ples Rugby Přelouč

Pátek 10. února 2023 se stal jedním z  milníků našeho klubu, kdy se podařilo uspořádat historicky 1 ples RC Přelouč. Po dlouhých 49 letech působení na rugbyové scéně se v Brlohu v Restauraci U Vavřince podařilo ve velmi úzkém organizačním kruhu téměř nemožné. Velké poděkování patří především třem ženám, Simoně Pižlový, Kláře Čížkový a Kateřině Koubový, ale i spoustě dalším, kteří pomáhali při organizaci a hladkému průběhu plesu.

Plesem nás provázel hvězdný moderátor Lukáš Mercl, k tanci a poslechu hrála skupina smartBand, tanečním vystoupení ples uvedla dvojice Anička Krátká a Matěj Janák z CTS Perfect Pardubice. Bohatá tombola vyvrcholila v 23:30, kdy vedle 85 cen bylo vylosováno 10 hlavních cen.

V rámci uspořádání 1 plesu jsme se rozhodli také udělit ocenění ve čtyřech kategoriích, a to za celkové období působení klubu, tedy od roku 1974 do 2022. V kategorii trenér RC Přelouč zvítězil Václav Čermák, v kategorii hráčka RC Přelouč Dominika Havelková, v kategorii hráč RC Přelouč Jan Čížek a v kategorii osobnost RC Přelouč Martin Kohout. V každé kategorii bylo pět nominací a o umístění hlasovalo celkem 11 odborníků, kteří se na klubové scéně pohybují více jak 30 let, někteří od vzniku samotného klubu. Oceněným gratulujeme a děkujeme za jejich přínos pro klub.

V rámci plesu byl také do Síně Slávy uveden Zdeněk Oczadlý, který se léta věnoval mládeži. Stal se tak již čtvrtým členem této Síně Slávy RC Přelouč.

Nominace klubový trenér RC Přelouč –  Leopold Blachut, Tomáš Černý, Jaroslav Wolf, Miloš Rozkošný, Václav Čermák, Ladislav Homola
Nominace hráč RC Přelouč – Kamil Kratochvíl, Ladislav Mifek. Jaroslav Wolf, Jan Čížek, Jan Šmejda
Nominace hráčka RC Přelouč – Kamila Moníková, Iveta Nohejlová, Dominika Bejrová, Dominika Havelková, Kateřina Zárubová
Nominace osobnost RC Přelouč – Jiří Mít, Leopold Blachut, Bořivoj Trejbal, Martin Kohout, Tomáš Černý

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *