Ani poslední kolo extraligy nepřineslo body do celkové tabulky

Poslední utkání sezony jsme odehráli ve čtvrtek na státní svátek 28. října proti týmu RC Praga Praha.

RC Přelouč – RC Praga Praha 20:52 (8:31)
Body:
Hanč 5, Kouba 5, Krejzl 5, Rozkošný 5 (1 TK, 1 KPP)
Sestava: Dušek, Čejka, Novák, Hanč, Krejzl, Dostál, Kouba, Trunec, Rozkošný, Čížek Jan, Pospíšil, Nevrlý, Čížek Jan, Petržilka, Čížek Jakub,
Střídali: Charvát, Horáček, Šmíd, Krčmář, Pospíšil, Doležel Michal

Zápas začal smolně pro domácí, kdy hned ve 2. minutě musel kvůli zranění odstoupit ze hry Jan Čížek. Na tento zápas se nám podařilo do týmu po pauze zapojit Honzu Stýbla, díky kterému jsme měli dostatek hráčů do útoku. Praga od prvních minut předváděla rychlou hru na kterou naše obrana nestíhala dokonale reagovat a postupně navyšovala skóre na svoji stranu. Nám se podařilo ke konci prvního poločasu aspoň snížit, kdy do brankoviště po pár fázích roje došel Pavel Kouba.

Celý zápas bylo na tým soupeře pískáno mnoho trestných kopů, ale bohužel toho domácí nedokázali na plno využít. V druhém poločase se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale soupeř přece jen znovu došel do brankoviště víckrát než domácí. Přelouči se podařilo bodovat obdobně jako v prvním poločase. Po skrumáží blízko brankoviště položil nejprve Hanč, po té podobným způsobem Krejzl. Konečné skóre se tak zastavilo na výsledku 20:52 pro tým z Prahy.

Za odehranou sezónu bych chtěl celému týmu moc poděkovat. Výsledky nebyly úplně ideální a nesplnili jsme cíl, který jsme si před sezónou dali, ale odehráli jsme všechny utkání s bojovností a se vztyčenou hlavou, vždy do poslední minuty. Bohužel nás už před začátkem sezóny oslabila zranění pár hráčů a v průběhu přibývali další. To je s naší slabší hráčskou základnou znát, ale myslím, že i tak se nemáme za co stydět. Teď nás čeká měsíční odpočinek a od 30. listopadu se na plno pustíme do zimní přípravy, kterou zakončíme v březnu soustředěním.

Jan Čížek – trenér a hráč

 

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *