2 ples Rugby Přelouč

V sobotu 9. března 2024 se nám podařilo navázat na premiérový ples, který se uskutečnil v pátek 10. února 2023. V roce, kdy slavíme 50 let od založení klubu, jsme se opět mohli sejít v Brlohu v Restauraci U Vavřince. Velké poděkování za organizaci druhého plesu patří především Simoně Pižlový a Kláře Čížkový, ale i spoustě dalším, kteří vypomohli při organizaci druhého plesu RC Přelouč.

Plesem nás, tak jako loni provázel hvězdný moderátor Lukáš Mercl, k tanci a poslechu hrála tentokrát skupina Jahody a od půlnoci DJ Mercl. Akrobatické taneční vystoupení nám předvedla děvčata s INTIMATE POLEDANCE Studia a bohatá tombola vyvrcholila v 23:30, kdy vedle 90 cen bylo vylosováno 10 hlavních cen.

V rámci uspořádání druhého plesu byl oceněn za dlouholetý přínos pro přeloučské ragby Pavel Erik Čížek, který se nám dlouhá léta pečlivě stará o naše hřiště, o náš Parkham.

Třetí ples už vyhlížíme a čeká nás velká změna, kdy po úvodních dvou plesech v Brlohu se pokusíme ples zorganizovat v našem městě v Občanské Záložně. Již teď si můžete napsat do svých deníčků datum 29. března 2025 a vrátím se k nám také kapela z prvního plesu smartBand.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *