U12 – 31.10.2021 – Kralupy nad Vltavou

Hráči věkové kategorie do 12 let v neděli vyrazili na poslední venkovní turnaj podzimní části sezóny, který se konal na hřišti Rugby Clubu Kralupy nad Vltavou. Celkem se sešlo bohužel 11 omluvenek, což je opravdu strašné číslo, ale my se ničeho nebojíme a i ve značně omezeném počtu jsme přihlásili dva týmy, kde jsme odehráli pěkné a vyrovnané zápasy. Sluší se podoktnout, že při posledním turnaji první části sezóny, se nezaměřuji na výkon, ale na zábavu a projevené nadšení celého týmu. Hráči tak mají možnost ukázat všechno, co se doposud naučili a především předvést, že je pro ně ragby zábavou.

Okrajově tedy k výsledkům:

Výkonnostně nižší skupina: 3x výhra, 1x prohra
Výkonnostně vyšší skupina: 2x výhra, 1x remíza, 1x prohra

Hodnocení turnaje:

Hráči předvedli moc pěkné výkony. Za tuto polovinu sezóny jsme udělali velký kus práce a je vidět obrovský posun v pojetí hry. Většina dětí je plně aktivována a zapojují se do dění na hřišti. Daří se nám aplikovat plošné pojetí ragby, kde pracují všichni hráči, kteří zrovna nastoupí na hřiště. Obrovskou radost mi dělá, že hráči jsou schopni u hry přemýšlet, že se jim daří rozklíčovat herní systém soupeře a jsou schopni reagovat na skutečnost změnou herního pojetí.  Za tento turnaj si  všichni zaslouží velkou pochvalu.

Hodnocení první části sezóny:

Touto cestou Vám musím smeknout obrovskou poklonu. Pracuji se skvělou partou správných kluků a holek. Týmový duch je na naprosto perfektní úrovni a děláte mi opravdu radost.  Má činnost v RC Přelouč je čistě dobrovolná a dělám to jenom proto, že vnímám obrovský smysl ve správném vedení mládeže. Zastávám názor, že Vás nepřipravuji pouze na turnaje, nebo zápasy, ale že si tento odkaz ponesete ve svém nitru dál a ať už Vás osud ve vašich životech zavede kamkoliv, tak budete prostě ti správní. Budete schopni čelit výzvám, budete tvrdě pracovat na dosažení svých cílů, dokážete okolo sebe tvořit dobrou partu, která se na Vás bude moci vždy spolehnout, budete schopni poučit se z chyb a přijmout případný neúspěch, který vás bude jenom motivovat k většímu úsilí. Děkuji všem hráčům, děkuji všem pomáhajícím, děkuji rodičům za důvěru, že jsem dostal důvěru tělesně a mentálně vzdělávat jejich děti a pevně doufám, že i Vy jste spokojeni s mou maličkostí.

Citát na závěr: ČESTNOST, RESPEKT, SOUDRŽNOST, NADŠENÍ, DISCIPLÍNA – to je RAGBY!!!

Trenér U12 – Homola Ladislav

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *