V druhém poločase jsme ztratili utkání s Petrovicemi

V rámci třetího kola jsme zajížděli půdu pražských Petrovic a očekávalo se velmi vyrovnané utkání. Poslední klání vyhrály Petrovice v Přelouči na podzim 2022 v rámci čského pohru 18:10.

Skóre zápasu otevřely v 5. minutě Petrovice trestným kopem 3:0. My jsme celkem rychle odpověděli dvěma položeními, kdy v 10 minutě položil Rozkošný a v 17. minutě Križánek, druhou konverzi proměnil Kohout Jan a vedli jsme 3:12. Zápas byl dle předpokladu vyrovnaný, ale měli jsme v této části hry navrch, kdy jsme se nedokázali více bodově prosadit a „jen“ TK jsme navýšili na  8:15. Bohužel nás zastavila ŽK a také velké množství trestných kopů nařízených proti nám. Vyloučení Petra Suchého domácí ihned využili a snížili na 8:15 a v úplném závěru nám domácí položili ještě jednou a do šaten se šlo za stavu 13:15.

Bohužel ani ve druhém poločase jsme se nevyvarovali spousty přestupků ze kterých soupeř, po třech trestných kopech, pohodlně otočil na 22:15. Druhý poločas nám vůbec nevyšel a zmar byl korunován opět v poslední minutě, kdy soupeř položil a připravil nás o defenzívní bod do tabulky.

Velkým pozitivem tohoto zápasu byl start v základní sestavě Nikolase Rosenkranze, který nakonec v první řadě odehrál celé utkání.

Musíme si celý zápas rozebrat, především pak situace odpískaných snad 30ti trestných kopů, které byly z našeho pohledu někdy pískány zbytečně, ale více po vidoerozboru.

RK Petrovice – RC Přelouč 29:15 (13:15)
Body: Rozkošný 5, Križánek 5, Kohout Jan 5

Sestava: Dušek, Čejka, Rosenkranz, Krejzl, Hanč, Križánek, Suchý, Preininger, Řičica, Kohout Jan, Chrblka, Čížek Jan, Rozkošný, Nevrlý, Čížek Jakub
Střídali: Beneš, Charvát, Dostál, Petržilka, Zámiš, Šimon, Pánek.

Další utkání sehrajeme v Českých Budějovicích v neděli 2. dubna od 14:00.  Cestovat budeme autobusem. Sraz v 07:45 u TESCO, odjezd v 08:00

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *