U12 – 5. Regionální turnaj – Přelouč 24.10.2021

V neděli jsme se zúčastnili pátého regionálního turnaje, který jsme mohli uspořádat my na našem domácím hřišti. Děti tak mohly ukázat svým rodinám, co že se to na tom ragby učí a vyslat jasné poselství, že právě tohle je ten nejsuprovější sport, kterým se prostě bavíme. I přes značné množství omluvenek jsme mohli opětovně do turnaje nasadit dva týmy.

Výkonnostně vyšší skupina:

Tento tým projel turnajem bez jakéhokoliv zaváhání a ve všech svých zápasech zvítězil. Nutno ale podotknout, že od těchto hráčů očekávám trošku víc. Ročníkově mladší hráči pracují na 85% svého maxima a jejich výkony jsou pěkné. V řadách věkově starších hráčů však vidím rezervy, na kterých je potřeba zapracovat. Aktivitu těchto hráčů (až na malé výjimky)ohodnotím na 70% maximálních možností.  Jsem přesvědčen, že pokud zabereme na plné obrátky, zapracujeme na odstranění technických a taktických nedostatků, tak budeme opravdu dobří. Každopádně jste předvedli pěkný výkon a všem Vám strašně moc děkuji. Dobrá práce! Jen tak dál!

Výkonnostně nižší skupina:

S tímto týmem zatím bohužel nemohu být zcela spokojen. Stále se nám nedaří probudit aktivitu všech hráčů a bohužel u některých pozoruji i znatelný herní úpadek. Situace kdy na hřišti hrají pouze dva hráči a ostatní se tak nějak jenom koukají, nás provázela celým turnajem. Musíme zapracovat především na aktivitě a chuti hrát. Tato skupina má být zaměřena především na zábavu a od hráčů zatím neočekávám výkon na hranici jejich možností, ale pokud náš projev postrádá jakékoliv emoce, (ať pozitivní, či negativní), tak nás to prostě bavit nemůže a hledat motivační slova chvály bude stále těžší a těžší. Musíme prostě začít aktivněji pracovat. Rozhodně si ale za turnaj zasloužíte poděkování.

Touto cestou musím poděkovat všem, co se na pořádání tohoto turnaje podíleli. Musím poděkovat soupeřům, že k nám dorazili. Musím poděkovat hráčům za předvedené výkony a v neposlední řadě musím poděkovat rodičům za podporu.

Trenér U12 – Homola Ladislav

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *