Turnaj U12 – Přelouč – 21.5. 2023

Poslední z řady turnajů v Přelouči byl turnaj kategorie U12, a i tady díky dvěma hřištím se odehrála modrá i oranžová skupina. Turnaj byl rozdělen do tří skupin U12A, U12B a U12C. Náš tým hrál ve skupině U12B, ale rozhodně by odstál i ve skupině U12A.

Bohužel trenér této kategorie onemocněl a tak se týmu ujal Robert Kašpar a s turnajem vypomohli Květa Vykoukal a Milan Kouba jako hlavní pořadatel. O ceny a administrativní přípravu se postaral Honza Šmíd. Samotný turnaj proběhl hladce, kdy velký dík patří zapisovatelům, rozhodčím, partě lidí, kteří se postarali o občerstvení pod vedením Simony Pižlový a v neposlední řadě a především rodičům.

Náš tým odehrál ve své skupině dva zápasy s Pragou B a s Říčany Modrá Mašina.  Utkání se hrála 2 x 12 minut s přestávkou 2 minuty a naši hráči v obou utkáních zvítězili. S Pragou B vysoko 9:0, kdy kolektivní výkon  se zapojením všech hráčů přinesl vysoké vítězství. V druhém zápase s Říčany naši kluci vyhráli 8:4, ale především v druhém poločase vázla podpora a hráče hra zbytečně sváděla k sólování. Pozitivem v obou utkáních bylo zapojení křídel do hry, které položily několik pětek.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *