Přivítali jsme profesionální tým RA Olymp

V neděli 8. října přivítal do Přelouče tým, který svými výsledky jednoznačně dominuje v podzimní části poháru Čech. Tým vedený Martinem Kafkou, velkou osobností Českého rugby, je složen z profesionálních hráčů z Jihoafrické republiky a Českými nadějnými hráči, kteří jsou převážně v širší nominaci České republiky.

​Utkání začalo z ostra a prvních dvacet minut jsme se silným soupeřem dokázali držet krok a stav byl 0:0. Převaha Olympu byla veliká a z rychlých akcí se nejenom hráčům, ale divákům chvílemi točila hlava. V 18té minutě jsme byli nuceni střídat, když se zranil na křídle Sýkora a do hry nastoupil veterán Martin Kohout na post rváčka z kterého se do útoku posunul Nevrlý. Byli jsme velmi namotivování a bojovali o každý kousek hřiště. Přes veškerou snahu jsme obdrželi čtyři pětky a s konverzemi prohrávali 28:0. V závěru jsme dostali šanci skórovat a  z trestného kopu jsme snížili na 28:3 a navíc hráč Olympu obdržel ŽK.

​Druhý poločas jsme nepolevili a v utkání stále bojovali. Bohužel úvod druhého poločasu jsme Olympu dovolili hned v úvodu skórovat. Na utkání jsme byli dobře připraveni a nepříznivý vývoj v úvodu druhé půle nás nesložil a v rozmezí 55 až 65 minuty jsme důkladně soupeře prověřili, kdy k položení pětky moc nechybělo. Ale Olymp dokázal že i v defenzívě umí a náš tlak přestál. V průběhu druhé půlky jsme pak ještě čtyřikrát inkasovali a naše konto se zastavilo na 57 bodech pro Olymp. V druhé půlce jsme též proměnili jeden trestný kop a tak konečné skóre 58:6 je nakonec velmi přívětivé.

​Celý tým si zaslouží absolutorium za neutuchající bojovnost a odhodlání s kterým k utkání přistoupil.

RA Olymp – RC Přelouč 57:6 (28:3)
Body: Čížek Jan 6 (2TK)

Sestava: Staněk, Horáček (70m. Novák), Dušek (60m. Čejka), Šolar, Pánek, Mrklovský, Nevrlý, Dostál, Musil, Sýkora (18m. Kohout M.), Čížek Jan, Roddy, Čížek Jakub, Stýblo – do hry nezasáhli Klepal, Prochocký, Doležel  

Výsledky

TýmTriesConversionsBPPoints
RC Přelouč0006
Ragbyová Akademie Olymp Praha96057

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
8.10.2017 14:00 Pohár Čechy / Morava 2017 / 2018

RC Přelouč

# Hráč Post T C P DG
3Milan NovákPilíř0000
2Vojtěch HoráčekMlynář0000
1David StaněkPilíř0000
 Celkem 0000

Ragbyová Akademie Olymp Praha

Post T C P DG
 0000

One comment

Join the Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *