Přeloučského Bizona vyhráli Czech Stars

V sobotu 6.listopadu se to u nás v Přelouči hemžilo vysloužilými ragbisty a to z jednoho prostého důvodu – konal se již 10. ročník turnaje OldBoys o Přeloučského Bizona. Na pomalu se rozmrazující trávník nakonec dorazilo během dopoledne 6 týmů: Říčany, Slávie, Czech Stars, OldBoys Praha, Moravskoslezští Orli a samozřejmě domácí Bizoni, které podpořilo několik hráčů z RC Vyškov.
Hned od rána panovala báječná přátelská atmosféra – vždy je příjemné potkat se s bývalými spoluhráči i protihráči – přeci jen nás dělí spousta vzpomínek a zkrátka je dobře, že se podobné turnaje stále pořádají.
Turnaj se hrál ve formátu dvou skupin po třech týmech, kde hrál každý s každým a následně podle umístění ve skupině byl boj o umístění. Bizoni z Přelouče měli ve skupině týmy Slávie a Říčany. S oběma týmy jsme svedli vyrovnanou bitvu, nicméně vlastními chybami jsme bohužel v každém zápase umožnili soupeři skórovat a tím jsme se odsoudili na poslední příčku ve skupině.
Následně jsme s týmem OldBoys Praha sehráli zápas o umístění na 5. místě. My jsme se každým zápasem zlepšovali a to jsme zúročili v tomto posledním zápase, kde jsme přeci jen dali o 1 položení více a tím urvali alespoň jednu výhru na turnaji a tím i celkové 5. místo.
Celkovým vítězem turnaje byli nakonec borci z Czech Stars, kteří se turnaje zúčastnili poprvé a hned berou nejvyšší příčku – gratulujeme!
Ono je to ale nakonec úplně jedno, protože rozhodující je u takového turnaje jako byl tento tzv. třetí poločas a ten bez nadsázky vyhráli úplně všichni! Děkujeme všem, kdo se zúčastnili a samozřejmě i těm, kdo se na organizaci podíleli – bylo to skvělé. Věříme, že se všem hráčům i přátelům ragby u nás v Přelouči líbilo a že se na 11. ročníku sejdeme znovu minimálně v takovém počtu jako letos.
Tak Ragby ZDAR!

Fotky: Old Boys RC Přelouč, 6.11.2021 – Homola Ladislav – album na Rajčeti (idnes.cz)

Výsledky skupiny A:

Říčany Slávie 0 : 25
Přelouč Říčany 5 : 15
Slávie Přelouč 20 : 5

Výsledky skupiny B:

Czech Stars OldBoys Praha 25 : 5
MS Orli Czech Stars 5 : 20
OldBoys Praha MS Orli 5 : 10

O Celkové umístění:

o 1. místo Czech Stars Slávie 15 : 5
o 3. místo MS Orli Říčany 10 : 0
o 5. místo Přelouč OldBoys Praha 15 : 5

One comment

  1. Perfektně připravená akce, hold, je to jak se řikávalo za nás, za nás dříve narozených
    ,,Mládí v před a stáří na svá místa“

Join the Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *