Přeloučské zastoupení v reprezentačních týmech na soustředěních v dubnu

Tak jako v předešlých měsících, tak i v dubnu pokračovaly víkendové soustředění, jak mužských, tak i ženských kategorií. V mužských to byly výběry U18, U20 a tým mužů, v ženských sedmičkové týmy U18 a žen.

Kategorie U20
Pravidelných srazů U20 se z přeloučských hráčů účastní Vít Rozkošný a Štěpán Krejzl, kteří i nadále zůstávají v nominaci.

Muži
V A týmu máme zastoupení hned ve třech hráčích, respektive v současnosti ve dvou, protože Jan Čížek, kapitán a lídr přeloučského týmu si v jednom tréninku poranil přední křížový vaz a ve čtvrtek 22. dubna podstoupil plastickou operaci předního křížového vazu. Přejeme Honzovi co nejrychlejší a úspěšnou rekonvalescenci a návrat na hřiště. V širším výběru zůstávají Jakub Čížek a Jan Kohout. Oba hráči se zúčastnili i soustředění sedmičkových týmů a následně výběrového soustředění, kdy Jan Kohout se propracoval do A týmu, Jakub Čížek do development týmu, který by se měl účastnit jako druhý tým všech turnajů této olympijské ragbyové varianty.

Kategorie U18 – ženy
V ženských kategoriích úspěšně „válčí“ Anežka Skalová, která je v nominaci týmu U18 a poslední dubnový víkend se zúčastnila mezinárodního soustředění týmu U18 a žen v Polsku. Reprezentační výběr dívek U18 tak uzavřel další cyklus přípravy, kdy poznatky ze soustředění jsou pro trenéry  skvělým odrazovým můstkem pro závěrečné dva měsíce přípravy na ME, které se velmi pravděpodobně uskuteční první víkend v červenci. Přejeme Anežce, aby se jí povedlo probojovat se do konečné nominace na ME a připravujeme s ní krátký rozhovor, na který se můžete těšit.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *