Boj o první místo s Říčany

Přelouč ve 2. kole 1.ligy narazila na B tým Říčan, který je spolu s námi brán za favority 1.ligy. Utkání začalo lépe pro Říčany, hned od výkopu hrály s balónem a měly větší převahu ve hře. Byly také prvními, kterým se podařilo v utkání skórovat. První pětku položil na křídle hrající Šimeček. Nám se podařilo postupem času dostávat do hry a vyrovnat hru Říčan a také otočit vývoj utkání, když po útočné akci položil první pětku Chrbolka a o 3.minuty déle přidal svou druhou pětku, když mu vyslal famózní vysoký kop do brankoviště Kohout a Oldovi stačilo pouze zpracovat balón a přiklepnout ho. Obě tyto pětky potvrdil konverzí kapitán Honza Kohout.

Do druhého poločasu jsme chtěli vletět a co nejdříve přidat další body a odskočit tak Říčanům, ale úvod druhého dějství zápasu měl pro nás přímo hororový scénář. Ve 42.minutě dostal žlutou kartu Hanč a toho hned Říčany využily a položily kontaktní pětku. Jejím autorem byl Jager a další dva body přidal Růžička. Akci na to na nás byl odpískán trestný kop, s kterým nesouhlasil Križánek a byl obdarován také žlutou kartou a nás čekala 6-ti minutová hra ve 13-ti hráčích. Dvojnásobné oslabení jsme bojovně naladěni přečkali bez obdrženého bodu a mohli jsme stále pomýšlet na vítězství. V 64. min obdržel žlutou kartu i hráč Říčan Růžička a my jsme oslabení soupeře naopak využili. Po útočné akci utekl do pětkoviště Honza Čížek a druhý Honza Kohout přidal poslední dva body v utkání. V posledních minutách zápasu už se ani jeden tým k ničemu nedostal a tak se konečné skóre zastavilo na stavu 21:12 a my tím oplatili Říčanům porážku z minulého podzimního utkání. 

Další zápas odehrajeme za 2 týdny, v neděli 26. března na půdě Petrovic. 

RC Přelouč – RC Mountfield Říčany B 21:12 (14:5) ŽK: Hanč, Križánek – Růžička
Body Přelouče: Chrbolka 10 (2P) Kohout 6 (3KPP), Čížek Jan 5 (1P)

Sestava Přelouče: Dušek, Čejka, Staněk, Križánek, Krejzl, Hanč, Suchý, Preininger, Řičica, Kohout, Chrbolka, Rozkošný, Čížek Jan, Nevrlý, Čížek Jakub
Střídali: Charvát, Beneš, Rosenkranz, Šimon, Dostál, Zámiš, Pánek, Petržilka

Trenér: Tomáš Fyrbach
Vedoucí mužstva: Martin Kohout

fota:

https://rc-prelouc.rajce.idnes.cz/12.3.2023_RC_Prelouc_-_RC_Ricany_B/?
https://eu.zonerama.com/sportdadcz/Album/9533386?fbclid=IwAR3VQhgSnohsVXY-C6qkCAiZel-WqMN7i5Bd00sIprF-WpO-1bGPwJVuZJ4

video:

https://www.youtube.com/watch?v=2d67piWdlPo

 

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *