​Kategorie U12 – 3. RT Říčany

Náš tým věkové kategorie hráčů do 12 let se v neděli zúčastnil 3. Regionálního turnaje sezóny 2020/2021. Přes prvopočáteční potíže s docházkovou morálkou, se nám nakonec podařilo dát dohromady 11 hráčů a jsem moc rád že jsme se tohoto turnaje mohli zúčastnit. Náš tým začíná pracovat jako tým a začínáme uplatňovat tréninkové nácviky v praxi. Od posledního turnaje zaznamenávám největší posun v disciplinovanosti a v chuti vítězit. Náš tým postupně nastoupil ke čtyřem zápasům, kde jsme třikrát drtivě dominovali a jednou remizovali s domácím týmem Říčan. Největší pozitivum vidím v situaci po turnaji, kdy náš tým celou cestu domů sborově zpíval libozvučné písně (tímto se omlouvám spolucestujícím v autobuse :-)) a hlavně se celý tým dohodl, že na sobě chceme dále pracovat, že do této výkonnostní skupiny rozhodně nepatříme a že uděláme další krůček vzhůru.

Hráčům z celého srdce děkuji za předvedený výkon a rodičů děkuji, že v této nelehké době nesedí ve strachu doma a umožní svému dítěti zažívat tyto krásné týmové chvíle.
 
PS:  „Šampióni nevznikají jen v posilovnách. Šampióni vznikají z něčeho, co mají hluboko v sobě – z touhy, snů a vizí.“  – (Muhammad Ali)

Ladislav Homola

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *